Onze hoveniers garanderen een vlotte én vakbekwame aanleg van uw sfeertuin. Of het nu gaat om de aanleg van bestrating, vijvers, schuttingen of tuinhuizen, alle werkzaamheden kunnen wij vakkundig voor u verzorgen. Het aanplanten van beplanting is onze specialiteit. Wij hebben inmiddels ook ervaring in het toepassen van zogenaamde prairieborders. Graag verstrekken wij u meer informatie over deze extensieve en natuurrijke manier van tuinieren.

ALLES IN HUIS

Bij Bosman Tuinadvies maken we niet alleen een goed doordacht plan, maar zorgen we ook voor de volledige uitvoering ervan. Daarvoor hebben we een aantal breed opgeleide hoveniers in dienst. Zij beheersen diverse disciplines, zoals het vakkundig aanleggen van bestrating, beplanting en beregeningssystemen, en de realisatie van tuinhuisjes, veranda’s en erfafscheidingen. Daarbij maken onze hoveniers gebruik van de modernste machines. Zo blijven we altijd de kwaliteit leveren, waar uw tuin recht op heeft.

PLANNING EN REALISATIE

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we samen met u de planning. Zo weten we precies wat u van ons verlangt, en waar uw specifieke wensen liggen. Want of het nu gaat om een klassieke tuin met exclusieve sierbestrating of de aanleg van een rustieke Japanse tuin. Wat we doen, moet in detail kloppen.

Bent u benieuwd wat Bosman Tuinadvies voor u kan betekenen.
Neem contact op met Jan Bosman

0118 - 618091

Gratis 12 pagina's buitenleven
Ontvang de brochure gratis en direct per post

Brochure aanvragen
Ontvang de brochure gratis en direct per post!
Lees hier onze privacyverklaring.